το

Βιβλιοπωλείο

Science & Diet Library Center

odigos diatrofikis ekpaideysis

Πολύτιμος οδηγός για όποιον ξεκινάει τώρα το ταξίδι του στην υγιεινή διατροφή. Θα σας βοηθήσει να λύσετε πολλές απορίες κι έτσι να μπορέσετε να κάνετε πιο σωστά την προσπάθειά σας, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας.

Το πρακτικό ημερολόγιο του Science and Diet που θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις υγιείς συνήθειες.

* Διατίθεται στην Αγγλική γλώσσα

odigos gia ygies derma

Το υγιές δέρμα πηγάζει από μέσα μας. Ο οδηγός αυτός σας βοηθά να γνωρίσετε τις καλύτερες θεραπείες, τροφές καθώς και τα πιο ιδανικά συμπληρώματα  που θα σας βοηθήσουν να έχετε πιο υγιές και λαμπερό δέρμα

odigos sympliromaton

Ο έντονος ρυθμός του σύγχρονου τρόπου ζωής καθώς και η μη ισορροπημένη διατροφή μάς οδηγεί πολλές φορές στη χρήση διαφόρων συμπληρωμάτων. Ο οδηγός αυτός σας βοηθά να γνωρίσετε ποια συμπληρώματα είναι ασφαλή και τι προσφέρει το καθένα από αυτά.

odigos sterewn trofwn

Ένας πλήρης οδηγός για την εισαγωγή στερεών τροφών βήμα-βήμα και όχι μόνο! Αν δεν ξέρετε που να ξεκινήσετε και πως να συνεχίσετε την εισαγωγή νέων τροφών στο μωρό σας, τότε αυτό το ebook είναι για εσάς!

Ένας οδηγός για το πως να κόψετε τις τροφές όταν ξεκινάτε το Baby Led Weaning! Ένας πραγματικά χρήσιμος οδηγός είτε ξεκινάτε τώρα είτε συνεχίζετε την εισαγωγή στερεών τροφών με κομμάτια!

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες μακροθρεπτικών συστατικών που χρειάζεται το σώμα μας για να δημιουργήσει ενέργεια. Αυτές οι τρεις κατηγορίες είναι:

  • Υδατάνθρακες
  • Λιπαρά
  • Πρωτείνη

Οι βέλτιστες αναλογίες του καθενός διαφέρουν από άτομο σε άτομο με βάση τους στόχους, το επίπεδο δραστηριότητας, την ηλικία και την ατομική φυσιολογία.

Πώς μοιάζει πραγματικά μια μερίδα;

Scroll to Top